Adembenemende tropische eilanden!

Wuivende palmbomen, parelwitte stranden en helderblauwe zeeën. Zou iemand daar ooit genoeg van kunnen krijgen? Wij denken van niet. En dan hebben we het nog niet eens over de heerlijke temperaturen gehad. Daarom hebben wij de 5  meest buitengewoon mooie eilandengroepen op een rijtje gezet. Ga er lekker voor zitten en droom weg!

De Seychellen
De Seychellen in Afrika zijn sensationeel! Een paar van deze eilanden behoren niet voor niets tot de mooiste eilanden ter wereld. Met name de Inner Islands maken een verpletterende indruk. Denk aan wit strand, diepblauwe zee en imponerende rotsen van graniet. De combinatie hiervan maakt deze tropische granieteilanden helemaal uniek!

Seychellen

Hawaii
De stranden van Hawaii doen absoluut niet onder voor de Seychellen. Het allermooiste strand van Hawaii heet Kauna’oa Bay. Ook hier zijn de azuurblauwe zee en het witte strand in volle glorie aanwezig. Met daarbij ook nog eens een betoverend groen tropisch regenwoud. Prachtig toch?
Hawaii

Bora Bora
Frans Polynesië mag in dit rijtje niet ontbreken! Bora Bora is het grootste eiland met daaromheen piepkleine onbewoonde palmeilandjes die je makkelijk met een bootje kunt bereiken. Een echte droombestemming voor een tropische vakantie! Prachtige luxe resorts met watervilla’s maken Bora Bora de ideale plek voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Bora Bora

Tahiti
Ook Tahiti behoort tot Frans-Polynesië en is minstens net zo mooi als Bora Bora. Dit land barst van de  paradijselijke eilandjes, waarvan sommige nog ongerept en onbewoond. Naast wegdromen op de hagelwitte stranden aan de golvende zee kan je hier uitstekend surfen. Surfscholen in overvloed!

Tahiti

Fiji
Fiji bestaat uit oogverblindende bounty eilanden. Naast witte palmstranden en tropische regenwouden, vind je er prachtige watervallen. Je kan er genieten van rust alsof je over een onbewoond eiland struint. Mede daarom is Fiji razend populair bij honeymooners.Fiji

Geschreven door: Anneke

Leave a comment