Over ons

InpakkenenWegwezen.nl is één van de grootste reiswebsites van Nederland. Wij inspireren en informeren onze bezoekers met handmatig geselecteerde aanbiedingen. Van last minute vakanties, autovakanties, zonvakanties, bungalows, weekendjes weg, stedentrips tot beauty-arrangementen en nog veel meer. Onze ervaren webredacteuren selecteren, vergelijken en controleren alle aanbiedingen voordat zij deze publiceren. Het checken van beschikbaarheid en prijs wordt dagelijks uitgevoerd. Tevens zijn de aanbiedingen voorzien van recente accommodatiebeoordelingen van andere bezoekers. Met meer dan 1.300.000 leden is InpakkenenWegwezen.nl één van de grootste last minute specialisten van Nederland.

—————————————

Wie zijn wij
Samantha

Naam: Samantha
Mooiste vakantieherinnering: Samen met mijn vriend en onze twee beste vrienden zijn we 2,5 week in Amerika geweest. Hier bezochten wij Los Angeles, San Fransisco, The Grand Canyon en als toppunt Las Vegas. In die 2,5 week hebben we zoveel moois gezien en zoveel onvergetelijke dingen gedaan dat dit absoluut een van mijn mooiste vakanties was. Ik ben ervan overtuigd dat een vakantie altijd een succes is als je met mensen bent van wie je houdt!

 

 

MichelleNaam: Michelle
Mooiste vakantieherinnering: 
Een, twee, bungee! Tijdens mijn vakantie in Zuid-Afrika reden wij een stuk over de befaamde tuinroute. Na het passeren van de Bloukransbrug (de hoogste bungeejump ter wereld, 216m) konden wij niet anders dan de sprong wagen. Met knikkende knietjes liepen wij richting het randje en beleefden de langste vrije val ever. Voor de ‘adrenaline-zoekers’ zeker een aanrader!

 

 

IreneNaam: Irene
Mooiste vakantieherinnering: 2 maanden lang met mijn backpack en beste vriendin door Nieuw-Zeeland, Australië en Thailand reizen. Met geweldige avonturen als; stil staan met een kapotte campervan in the middle of nowhere, duiken tussen de meest tropische vissen en prachtig koraal en Songkran vieren in Thailand.

 

 

 

RoxanneNaam: Roxanne
Mooiste vakantieherinnering: Gewapend met een volgepakte rugzak en een open mind door Latijns Amerika trekken zou ik iedereen aanraden! Vanwege de extreme diversiteit was mijn trip een aaneenschakeling van highlights: van de prachtige Iguazu Falls tot het bruisende Buenos Aires en van de ruige Amazone tot het indrukwekkende Machu Picchu. Als ik dan toch één favo herinnering zou moeten benoemen dan is het de zonsondergang op de zoutvlaktes van Bolivia: Salar de Uyuni. Het gevoel alsof je helemaal alleen op de wereld bent is magisch!

2 thoughts on “Over ons

Leave a comment