Inpakken recommends: dé bestemmingen voor 2014

Een nieuw jaar, dus nieuwe vakanties om te boeken! Wij zetten onze favoriete bestemmingen voor het nieuwe jaar voor je op een rijtje. 

Zuid-Afrika
P
inguïns spotten op een zonnig strand? In Zuid-Afrika kan het! Hier ga je op zoek naar de ‘Big Five’ tijdens een safari, ontdek je het bruisende Kaapstad of probeer je een woordje Zuid-Afrikaans te spreken omdat het wel erg op het Nederlands lijkt.  Daarnaast is er geen of slechts 1 uur tijdsverschil met Nederland, dus geen jetlag! Bekijk hier ons Zuid-Afrika aanbod.
Zuid-Afrika

Budapest, Hongarije
Een lowbudget stedentrip boordevol cultuur en voordelige restaurantjes. Voor de bezienswaardigheden kun je terecht in Buda en het uitgaansleven vindt plaats in Pest. Kortom: twee steden samengevoegd tot een ideale stad. Stedentrip naar Budapest boeken? Klik hier.
Budapest
Kaapverdië
Ontspannen doe je dit jaar op de Kaapverdische eilanden. Deze eilandengroep is perfect voor een relaxte zonvakantie. Daarnaast trekken surfliefhebbers ook in grote getalen naar de eilanden vanwege de ideale surf-omstandigheden. Leuk om zelf een golf te pakken of om naar de surfers te kijken. Op zoek naar wildlife? Op Kaapverdië kun je de Carreta Carreta schildpad spotten. Je vakantie naar Kaapverdië boek je hier.
Kaapverdie

Andalusië
De Moorse bouwstijl, prachtige steden als Almeria, Sevilla en Granada en de heerlijke kustlijn zorgen ervoor dat wij vinden dat Andalusië op ieders vakantie-wenslijstje moet staan.  Of het nu om een stedentrip, rondreis of zonvakantie gaat, in Andalusië kan het allemaal. Zin gekregen in een vakantie naar Andalusië? Kijk hier.

Andalusie

Brazilië
Vanaf 12 juni zijn alle ogen op Brazilië gericht. Dan speelt het Nederlandse elftal namelijk het WK in Brazilië en zullen we jaloers worden gemaakt met de mooie plaatjes van deze altijd zonnige bestemming. Het lijkt ons dan ook heerlijk om dit jaar het gigantische Jezus beeld ‘Cristo Redentor’ in Rio de Janeiro eindelijk in het echt te aanschouwen en met open mond te genieten van al het natuurschoon. Vakanties naar Brazilië bekijk je hier.
brazilie

Vietnam
Goed te bereizen voor toeristen, maar nog niet door het grote publiek ontdekt zoals Thailand. In Vietnam kun je kiezen voor de drukte van de Ho Chi Minh City of de verlate eilandjes van Halong Bay. Ook de Vietnamese keuken kun je niet aan je voorbij laten gaan, met de in Nederland bekende loempia’s en het nationale gerecht Pho!
Vietnam
Geschreven door: Irene 

Leave a comment