Romantiek in 5 schitterende steden!

Valentijnsdag is in aantocht en de bosjes bloemen, Hallmark kaarten en hartvormige bonbons vliegen in winkels over de toonbanken. Een ontzettend lief gebaar natuurlijk! Maar zou het niet fantastisch zijn om Valentijnsdag eens uitgebreid te vieren door met zijn tweetjes een romantische stad te bezoeken? Lees hier over 5 droomsteden die ideaal zijn om met je geliefde te bezoeken. 

Venetië
Venetië is toch wel de nummer 1 op het gebied van romantische steden. Echt overal in deze stad vind je romantiek. Droom samen helemaal weg in een gondel of geniet van een diner voor twee op de meest sfeervolle terrasjes.
Venice

Parijs
De stad van de liefde. Voor een hoop mensen misschien zelfs wel de meest romantische stad ter wereld!  Komt het door de zwoele taal? Door die heerlijke gerechten uit de Franse keuken? Of zou de Eiffeltoren stiekem als zendmast voor liefde dienen? Wat het ook is, het is een bezoekje aan de stad zeker waard!
Parijs

Wenen
Romantiek spat er vanaf in Wenen! Denk het jezelf eens in, samen met je geliefde de stad bewonderen in een romantische koets. Bezichtig de prachtige keizerlijke paleizen, luister naar Weense opera in schitterende theaters of beklim de St. Stephans Kathedraal voor prachtig uitzicht! Eén en al aandacht voor de indrukwekkende stad, maar vooral ook voor elkaar.

Wenen

Rome
Romantisch Rome mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Breng zwoele zomeravonden door op de sfeervolle pleintjes! Neem hier plaats op een leuk terrasje waar je samen geniet van een glaasje Italiaanse wijn en zie de blauwe lucht veranderen in een schitterende sterrenhemel. Dat is toch ultieme romantiek?
Rome

Praag
Sfeervolle pleintjes, smalle straatjes en sprookjesachtige architectuur. Dé setting voor romantiek. Praag doet zeker niet onder voor de andere 4 romantische steden. Daarnaast zijn de prijzen in Praag zeer gunstig, waardoor je nóg meer kunt ontspannen en kan genieten van je grote liefde.
Praag

Geschreven door: Anneke 

Leave a comment